Neron elämää

”Olen Nero, entinen orpo villikissa. Enää en ole villi enkä oikein orpokaan. Meri tuli ja tarjosi kodin. Minä hyväksyin tarjouksen…” Näin esittelin urani alussa itseni ja rankan taustani. Äiti siis katosi ja häneltä jäi neljä kissavauvaa. Meistä vauvoistakin katosi yksi. Meri pelasti ja alkoi ruokkia kolmea, Mörköä, Pimua ja minua. Myöhemmin hän etsi sisaruksilleni uuden kodin.

11 vuotta olen kirjoittanut omasta ja piian vaiherikkaasta yhteiselosta Askelen lukijoille. Kaikki alkoi siitä, että jäimme sisarusteni kanssa orvoiksi. Piika kirjoitti Pentukirjaani noista ajoista näin:

”Siitä alkoi mielenkiintoinen kissankesytysoperaatio, jossa Nero opetti minulle ainakin yhtä paljon kuin minä sille.”

Olen kirjoittanut joka kuukausi seikkailuistani, joita on siunaantunut paljon. Piika on usein ollut sydän sykkyrällä, kun olen kadonnut, sairastanut, tapellut. Onneksi paljon on ollut myös rauhallista maalaiselämää, kodin lämpöä ja turvaa, unohtamatta pulleita hiiriä, ärsyttäviä oravia ja naapurin hupsua koiraa.

Käy ihailemassa kuviani galleriassa!

Nyt, hyvät lukijat, keskityn maatilan töihin piian apuna, kiitän välittämästänne rakkaudesta ja lausun 11 vuoden kirjoitusurakan jälkeen näin helmikuun Askelessa:

”Vaikka pahat teot ja huonot uutiset joskus saavat mielen matalaksi ja toivottomuus nostaa päätään, on hyvä muistaa, että jokainen, joka on rakastava, myötätuntoinen, välittävä ja ymmärtävä, ilmentää hyvän ja Pyhän läsnäoloa. Tassunpuristus siis, olette jättäneet jäljen sydämeeni.”

Teidän Nero

Ps. Jos kuulumiset kiinnostavat edelleen, minut löytää silloin tällöin piian puutarhablogista: autuasolo.blogspot.com

Tuohon kuvagalleriaan on pitkäaikainen lehdistöavustajani koonnut vuosien varrelta hänelle tärkeimmät ja rakkaimmat kuvat. Itsekin olen mielestäni niissä hyvin edustava.

 

 

Lähetä Nerolle terveisiä!

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Sähköposti (ei pakollinen):
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: