Hedda ja Nero

Nero ja Hedda ovat meille tärkeitä, kuten ne ovat isäntäväelleen – tai siis Neron tapauksessa ”palvelusväelleen”. Rakkaiksi ne ovat tulleet myös monille lukijoille. Äskettäin Heddan puuttuminen lehdestä aiheutti tilauksen irtisanomisuhan. Tilaaja lauhtui kuullessaan, että seuraavassa numerossa Hedda on varmasti mukana.

Helmikuun 2016 numerossa jätämme jäähyväiset Heddalle, joka oli sairastanut jo jonkin aikaa. Hedda ehti ilahduttaa Askelen lukijoita tasan kymmenen vuotta.

Nerolla on omat faninsa. Esimerkiksi Naantali Fan Club on laminoinut sen kirjoitukset ja kuvat seinätauluiksi, joilla on monen ikäisiä katselijoita ja lukijoita.

Koiran elämää

Teemu Rinne pitää Askelessa palstaa ”Koiranelämää”. Hän kertoo omintakeisella tavallaan Isoista Asioista ja tärkeistä kohtaamisista lenkkipoluilla. Lue lisää

Neron elämää

”Olen Nero, entinen orpo villikissa. Enää en ole villi enkä oikein orpokaan. Meri tuli ja tarjosi kodin. Minä hyväksyin tarjouksen…” Näin esittelin urani alussa itseni ja rankan taustani. Äiti siis katosi ja ... Lue lisää